ORDU / ÇAMAŞ - Çamaş Halk Eğitimi Merkezi

Selayittin KARAMUSTAFA - Müdür Yardımcısı

Selayittin KARAMUSTAFA 01.12.1967 Tarihinde Fatsa´nın Yalıköy Mahallesinde doğdu. İlk ve Ortaokulu Yalıköyde tamamladı.  Liseyi Ordu Lisesinde yatılı olarak 1983 yılında tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya öğretmenliğini 1988 yılında bitirdi.     1989 ´da Ankara/Etimesgut´ta 4 aylık yedeksubay acemi birliği eğitinden sonra Kahraman Maraş Afşin lisesinde coğrafya öğretmeni olarak Askerlik görevini tamamladı. Artvin Borçka lisesinde 4 yıl (2 yılı idareci olarak), Fatsa M.A. Ersoy ortaokulunda 3yıl, Sakarya Ortaokulunda 13 yıl, Yalıköy Ortaokulunda 9 yıl görev yaptı. 2000 yılından itibaren müdür yardımcısı olarak çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan personelimiz  2020 Haziranından beri kurumumuzda idareci olarak çalışmaktadır.